Ringkøbing Gymnasium er mere end bare en skole.

 

Lyst til blive student? Så glæd dig til 3 år
på et trygt gymnasium, hvor du og dine
drømme er i fokus.

Her får du alle de fag du skal bruge på dit drømmestudium.

Laura Tarpgaard Madsen

Der er rigtigt mange gode grunde
til at vælge STX på Ringkøbing
Gymnasium. Se bare her...

"Jeg valgte at uddanne mig til sygeplejerske for at tilegne mig kliniske kompetencer og færdigheder til at gøre en forskel for mennesker, og samtidig indgå i et tværprofessionelt samarbejde, hvor to dage aldrig er ens."

Velkommen til det lille gymnasium
hvor vi har store tanker om hinanden


Ringkøbing Gymnasium er et mindre gymnasium med et fantastisk studiemiljø. Her engagerer elever og lærere sig i undervisningen og hinanden - og vi dyrker fællesskabet fordi vi ved, at det udvikler os individuelt.

Som elev får du plads og mulighed for at udvikle dig. Menneskeligt, fagligt og socialt. Vi skubber til dine ambitioner holder gnisten i live med introforløb, studieture, events og fester.

I mere end 40 år har vi udviklet studenter og udbyder i dag en række kompetencegivende studieretninger indenfor de 4 hovedområder: Naturvidenskab, samfundsvidenskab, sprog og musik -og tilbyder hvert år en lang række valgfag som eksempelvis erhvervsøkonomi, design, billedkunst, filosofi, latin og idræt.

Har du lyst, kan du læse vores historie lige her...

Historie

Glæd dig til at starte på "dit nye job".
Det bliver nyt og spændende.


Når du starter hos os, vil du opleve at noget er som du kender det – og, at meget er helt nyt og spændende. Du kommer her for at lære noget- og for at det kan lade sig gøre, ved du allerede, at du skal møde til tiden, være veludhvilet og velforberedt.

Det nye er, at du nu i højere grad selv skal tage ansvaret for at få lært det, der kræves og vide hvilke faglige krav der stilles. Nogle gange er der ting, som skal læres udenad, andre gange er det metoder, der skal indøves. Du vil møde forskellige undervisningsformer - og lærerne er også forskellige. Men du skal selv være med til at finde den arbejdsform, der er bedst for dig og gøre en indsats for at lære at lære.

Vil du vide hvad det betyder i praksis, så klik herunder...

Læs mere

Galleri Studenter - Gymnasiet

Galleri Undervisning - Gymnasiet

 

Galleri Udflugter - Gymnasiet

Galleri Skolen - Gymnasiet

Galleri Fritid og Fester - Gymnasiet

Youtube Kanal - Videoer - Gymnasiet

Galleri Events - Gymnasiet

Galleri Brobygning - Gymnasiet

Klar til ansvar
og indflydelse?

Vision


Vi udvikler, inspirerer og motiverer unge til at blive demokratisk indstillede mennesker, der er klar til næste skridt i deres videregående uddannelse.

Værdier


Ringkøbing Gymnasium har et anerkendende menneskesyn, hvor respekten for det enkelte menneske er i højsædet. Vi er en skole, hvor der er medansvar og medindflydelse for både elever og medarbejdere.

Målsætninger


Vi vil være et gymnasium med høj faglighed og -kvalitet i undervisningen. Vi vil tilbyde et bredt udbud af studieretninger og fag – og, vi vil skabe et internationalt udsyn, som giver vores elever indblik i andre sprog og kulturer.

Undervisning, udvikling, træning og masser af hygge, hver eneste dag.

Vores verden.


Spørger du vores lærere og elever om hvordan det er på Ringkøbing Gymnasium, vil de sikkert fortælle dig, at her er rigtig hyggeligt - og, at her er alt hvad man skal bruge. Vi har undervisningslokaler med moderne udstyr, åbne fællesområder, musiklokaler, bibliotek, sportshal, multisal, en god kantine, der tilbyder varme retter - og et fitness lokale hvor du kan træne gratis til kl. 16:30 hver dag. Nå ja, og så er der selvfølgelig gratis WiFi på hele skolen.
Men, det havde du sikkert også regnet med ikk’?

SE MERE >>

Galleri kantine

Grafik - Lyst til at leve ude og inde

Galleri Lounge

Galleri Klasserne

Tilmeld dig introkursus.


Er du elev i 8. klasse og har du lyst til at opleve hvordan det er at gå på Ringkjøbing Gymnasium? Så glæd dig til marts hvor du kan prøve livet som gymnasieelev. Du får to dage hvor du både vil prøve forskellige fag og møde en masse af vores elever. Elevambassadørerne glæder sig til at møde dig og dine klassekammerater.

Du tilmelder dig gennem din egen skole i samarbejde med dine lærere og din uddannelsesvejleder. 

Nysgerrig? Så se nogle eksempler på hvad vi laver her..

FacebookInstagramYoutube