Meget mere end bare en skole.

Kom tæt på livet.

Se film

Henrik H. B. Clausen

Student fra 2016

”Koblingen mellem teori og praksis, samt muligheden for at arbejde med den grønne omstilling, var grunden til at jeg valgte maskinmesterstudiet”

Elevrådet - en levende organisme, der gør skolen endnu bedre

Elevrådet - en levende organisme, der gør skolen endnu bedre.

Her på skolen tror vi på dialog og demokrati - og, det er vores elevråd et godt eksempel på. De involverer sig og bidrager altid positivt.

Se mere

Lektieværksted

Lektieværksted - et godt tilbud til dig, der gerne vil have lidt hjælp.

Er du udfordret med de skriftlige afleveringer, så besøg lektieværkstedet. Der er lektieværksted i matematik, samfundsfag, engelsk, fransk, spansk og tysk. Se tidspunkter i Ludus og på infoskærmen.

Se mere

ReStudy

ReStudy - Er online lektiehjælp til dig, lige når det passer dig.

Brug for et godt råd, forklaringer eller repetition, så tjek ind på websitet her og se videoer, quizzer og levende forklaringer.

Se mere

Musical - en fantastisk tradition med mange elever på scenen.

Hvert år opsætter elever og lærere en ny musical, der skaber genlyd i hele byen. En fælles oplevelse, der bringer os tættere sammen.

Se mere

Studieture, ekskursioner og
events du
aldrig glemmer.

Man kan lære meget de fleste steder.
Derfor tager vi ofte ud i virkeligheden.


 

Grafik - Verden. Virkelighed. Viden.

 

 

 

Jubilæum - Ringkøbing Gymnasium

Vi elsker når vores gamle elever kommer på besøg.

Har I jubilæum i
jeres gamle klasse?
Så tag os med på råd.


På Ringkøbing Gymnasium er der tradition for at fejre 25-års jubilæum i klasserne. Gamle kammerater (og ofte også lærere) mødes og gensynsglæden er stor. Har I snart jubilæum, så lægger vi gerne lokaler til den sidste lørdag i august fra kl. 14 - 16 for de jubilæumsklasser,
som gerne vil mødes på skolen. Gymnasiet sørger for en rundvisning, hvis man gerne vil have det, og byder endvidere på en forfriskning. Vi kan desværre ikke tilbyde at være værter for fest om aftenen. Er ved at planlægge et jubilæumsarrangement, og I gerne vil mødes på skolen, vil vi til gengæld gerne være behjælpelig med at finde adresser på gamle klassekammerater og lærere. Bare send os en mail på: post@rkbgym.dk - så hører I fra os hurtigst muligt.

Følg os på facebook

FacebookInstagramYoutube