Har du spørgsmål eller
brug for hjælp til at
komme videre?

Se vores træffetider

Grafik - Vejledning 1

Henriette G. Korshøj
9363 9386 / 5434 2340 - Sted: kontor ved studieområdet
1a / 1d / 2a / 3b / 3d

Grafik - Vejledning 2

Søren Boesen Kjær
9363 9385 / 6168 0674 - Sted: lokale 113
1c / 2b / 2c / 3c

Grafik - Vejledning 3

Charlotte E. Trankjær
9363 9387 - Sted: kontor ved studieområdet
1b / 2d / 3a

Det er faktisk
helt okay at
være i tvivl.

Metoder og mindset


Er du kommet i tvivl om hvad vi forventer af dig, hvordan du skal arbejde eller hvordan du genfinder motivationen. Så kontakt os.

Studieretning og valgfag


Er du blevet usikker på om du har valgt den retning eller de valgfag som giver mest mening for dig i fremtiden. Så kontakt os.

Fravær og personlige problemer


Har du for mange fraværstimer eller er du blevet udfordret med noget personligt. Så kontakt os og lad os finde en god løsning sammen.

Studievalg vejleder nær dig


“Jeg havde en masse tanker om min fremtid, men havde svært ved at finde rundt i det. At tale med en vejleder gav overblik og ro i maven” - elev, 3.g

Elena fra Studievalg Danmark vejleder om fremtidige uddannelses- og karrieremuligheder. Hun vejleder alle årgange og tilbyder også individuel vejledning. Hold øje med beskeder i Ludus.

Tvivl og valg, sabbatår, videregående eller erhvervsuddannelse, optagelse, krav, supplering, karriere, efteruddannelse m.m. Alle tanker, tvivl og spørgsmål er vigtige og velkomne – Også selvom du slet ikke ved, hvad du vil. Er du på sabbat, er du også meget velkommen tilbage.  

Kontakt Elena på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller tlf. 3333 2023

Book vejledning

 

Gymnasiet bygger bro til dine videre uddannelsesveje


”Det er rigtigt fedt, at man har mulighed for at komme ud og prøve at være de steder, man overvejer at søge ind på efter gym.. Jeg er nu helt sikker på, at jeg har valgt det rigtige” – studiepraktikant

Ud over samarbejde med Studievalg Danmark er er der stort fokus på mulighederne efter gymnasiet. Både forløb i fagene, fælles aktiviteter/foredrag, besøg af uddannelser, besøg på virksomheder m.m.

3.g deltager i studiepraktik på de videregående uddannelser (3 dage i uge 43). Det er en enestående mulighed for at opleve hverdagen på en uddannelse. Derudover er der ”åbent hus”-arrangementer og andre tilbud på alle videregående uddannelser i foråret. 

Gymnasiet deltager i “Subuniversity”, hvor udvalgte elever i 2.g besøger Aarhus Universitet 4 gange. Forløbet bygger bro for de elever, som ikke har det store kendskab til universitetet men potentialet til at studere der.  

 

Michael Hjøllund

Politisk reporter, Morgenavisen Jyllands-Posten

Jeg læste samfundsfag på Ringkjøbing Gymnasium, fordi jeg ville blive klogere på verden og på min plads i den. Jeg uddannede mig som journalist, og i dag er jeg politisk reporter på Jyllands-Posten. Her stiller jeg politikere og magthavere til ansvar for det de siger, og det de gør.

Vil du vide mere?


Så er du altid velkommen til at bruge vores chat. Så vil vi svare dig så hurtigt det er muligt. Du kan også klikke på knappen herunder og se hvad andre har spurgt om. Her er en liste med forklaringer på alt mellem himmel og jord. God fornøjelse...

Se liste

FacebookInstagramYoutube